carla6jaarkenia.reismee.nl

David

Via deze een laatste update over David Samanya Matei. Inmiddels 25 jaar jong. Fantastisch om hem gisteren weer te ontmoeten ! Na 2 jaar. Deels door onder de radar te zitten….via via hoorden we wel eens wat, maar zeker in het begin niks van hem. We zijn nu helemaal updatet en zo trots op hem. Hij heeft zijn graduation gehaald in nov 2023. Kregen we deels nog mee. Hij is daarna gelijk met hulp van broer en connecties in the government, geselecteerd om te starten in het leger. (Mobiles afgeven voor de eerste 6 mnd, zelfs zijn moeder wist niet waar hij was) Daar starten kan alleen met diploma’s van HBO/uni. Van de 5000 zijn ze met 54 nu nog over en 2 jaar verder kunnen we wel zeggen dat hij meer is geworden dan onze gemiddelde commando’s. Details uit de opleiding bespaar ik jullie. Vreemde switch van hospitaly / toerisme naar een commando die springt uit helicopters met rope of vliegtuig met parachute zullen jullie denken. Maar dit is een mooie start voor de rest van zijn leven. Hij hoopt tzt een verpleegkunde opleiding te kunnen doen binnen het leger. Gefinancierd door het leger. Maar zonder de door ons gesponsorde opleiding was hij hier nooit gekomen met nu een mooi inkomen. Hij is enorm wereldwijs nu en praat 100uit over vanalles en nog wat. Waar hij in het begin een shy jong ventje was. Wij zijn enorm trots en blij ! We zullen altijd contact houden en wie weet ooit horen dat ie trouwt of papa wordt. Milele na Milele

Elly

Wat een mooi verhaal.
Het was vast geweldig om hem weer terug te zien.

Anita

Prachtig verhaal!! Snap dat jullie trots zijn op David!

Edith

Mooooi!

Rini

Mooi verhaal!

Monique

Mag je trots op zijn ! Mooi 👏

Arianne

Wat een mooi verhaal
Hoe fijn voor jullie om dat te ervaren en te delen!❤️

Bianca

Fijn om te horen

Cathy

Daar mogen jullie zeker trots op zijn ! Prachtig ! Geniet ze nog de laatste week daar 😘

Anja

Wat knap van hem!

Marleen

Trots op jullie en op David die mede door jullie een mooie toekomst tegemoet gaat.
Geniet nog van de vakantie
Groetjes

Tracy van Rooyen

Prachtig mooi

Annelies

Mooie kans gekregen en benut! 👌💪🏿 🍀🙏🏻😍

Brigitte Meert

Mooi verhaal, met zicht op een goede toekomst 👍🏼